Gebaseerd op 13 reviews gevonden in 2 websites
Gebaseerd op 13 reviews gevonden in 2 websites
Meningen
Ordered rice pie for my birthday. Unfortunately not what we expected. The pie was really inedible! It looked like it had been in the freezer for years. It was so watery that the rice was nowhere to be seen. + the dough in it is just as worthless. Contacted the owner. And received a new rice pie. Problem resolved to satisfaction.
Rosa Vianen . 2023-05-14
MEER OPMERKINGEN IN Google
Friendly employee and delicious pies!
M. . 2022-12-10
MEER OPMERKINGEN IN Google
bad service!!! Never order in Gouda again
Anna Hoogeveen . 2021-09-21
MEER OPMERKINGEN IN Google
Delicious pie and the gentleman in the store is very friendly. Had a nice coffee and a chat.
C.J. Cusiël . 2021-07-22
MEER OPMERKINGEN IN Google
We were helped very nicely by the gentleman in the store. We first called about the closing time. The employee waited for us and let us in, even though we arrived too late. He looked up the ingredients in the cakes to make sure which ones we could eat. It was a very nice experience and very helpful. In the end I left the store with delicious pies. The brownie pie is definitely recommended!
O Dalouh . 2020-03-24
MEER OPMERKINGEN IN Google
Poor help regarding a complaint about a delivery. Very easy to say sorry, that is of no use to me. No more multi pie for me!!!🤨
Jacqueline Van Rijnen . 2019-10-08
MEER OPMERKINGEN IN Google
Can never choose... because everything is just delicious! 😊
Bianca . 2018-08-30
MEER OPMERKINGEN IN Google
Multivlaai is inmiddels een begrip in Nederland. Het is een bedrijf gespecialiseerd in vlaaien, dat geeft de naam al aan, maar er is toch ook ander gebak. Multivlaai in Gouda is een nette en ruime zaak met diverse koelvitrines waar u de vele soorten vlaaien kan bekijken. Maar niets is lekkerder dan een Limburgse vlaai wordt vaak gezegd. Helaas het is echter zo dat het allemaal begon bij Bakkerij Enpé in het Limburgse dorpje Sevenum. Behalve heerlijk brood en banket werden hier ook de smakelijkste Limburgse vlaaien gebakken. Een typisch regionale traktatie: tot in de jaren tachtig werd vlaai hoofdzakelijk in deze zuidelijke provincie gegeten. Tot in september 1986 de eerste vestiging van Multi-Vlaai in Amsterdam haar deuren opende. Men kon hier terecht voor fruitvlaaien, slagroomvlaaien, ruitjesvlaaien, kruimeltjesvlaaien en, naar later bleek een grote favoriet, de rijstevlaai met slagroom. Dagelijks vers uit Limburg, want ook toen al werden de vlaaien ’s nachts gebakken in Limburg en vervolgens vervoerd naar Amsterdam. De vlaaien werden in z’n geheel verkocht, maar ook in helften en zelfs in punten. Het concept bleek een gouden greep. De vlaai werd vervolgens ontdekt door de rest van Nederland, want na Amsterdam volgden ook in andere plaatsen winkels van MultiVlaai. De ondernemende Bakkerij Enpé onderkende het succes van MultiVlaai al snel en bracht de winkels onder in een franchise organisatie, waarmee de continuïteit en verdere groei van MultiVlaai werd gegarandeerd. Bakkerij Enpé, die naast vlaaien ook op hoog niveau brood en banket produceerde, groeide al snel uit haar voegen. Veel grote en gerenommeerde vestigingen betrokken het brood van Bakkerij Enpé en de vlaaiproductie steeg even snel als het aantal vestigingen van MultiVlaai. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, ging Bakkerij Enpé enige jaren geleden op in de grote en dynamische bakkersorganisatie Bakkersland. De naam van Bakkerij Enpé werd veranderd in ‘Bakkersland Sevenum’. Naast vlaai werden ook (slagroom)taarten en klein gebak voor het eerst geïntroduceerd. Na een aantal moeilijke jaren voor MultiVlaai namen ondernemers Kees Hermans en Maarten Steinkamp eind 2012 het bedrijf over van Bakkersland. Hiermee kwam een einde aan de situatie waarbij de leverancier tevens eigenaar is van een franchisebedrijf. In een snel veranderend retail-landschap een verstandige keuze. De nieuwe eigenaren besloten al snel dat de formule op diverse punten de hoognodige innovatie behoeft zonder de basis van het concept geweld aan te doen. Zo werden afgelopen jaren nieuwe producten (tijdelijk) toegevoegd aan het assortiment, de webshop verbeterd, extra focus gelegd op de eigen bezorgservice van MultiVlaai en de zogeheten zakelijke markt wordt veel actiever bewerkt. Hermans en Steinkamp zijn o.a. ook betrokken bij diverse andere formules in food, retail en horeca zoals Jamin, Crepe Affaire (UK), Damn Good Tosti’s en Ice Kitchen (UK). Het is verder ondoenlijk alles te benoemen, neem een kijkje in de winkel of kijk vooraf op de website.
Leo J.F. de Ruiter . 2018-02-16
MEER OPMERKINGEN IN Google
Het is mogelijk dat deze tijden niet helemaal juist zijn op speciale dagen. Neem altijd contact op met het restaurant
Soortgelijke restaurants in Gouda
68 meningen
Just had delicious coffee and a lovely pastry. Unfortunately, the atmosphere in the restaurant was so chaotic. There was a mother alone with her two young children, who were a bit more active than others, but not necessarily disruptive. But the mother was completely humiliated by other guests and also by the staff member with the hunched back, so much so that we felt sick. Even our children got involved, because they were sitting quietly (this one time). The mother told us that her husband, and therefore the children's father, had passed away two weeks ago and went home upset. I wonder what is wrong with the world?! That children aren't allowed to be children. That compassion is impossible for others. That people only look out for their own interests, not beyond their own noses. It's incredibly bad and a sign that the world and its people are sick and that there's still much work to be done for a better world. I'll never come here for coffee again; there are plenty of cozy places in Gouda where people are seen and heard.
89 meningen
Great baker, some bread is better than others. Sourdough is not completely sourdough. Pastry is good.
52 meningen
Very disappointing. This bread is not baked fresh on site at all. At most baked, from what is delivered by a factory. Rolls are very light (accelerated rising process), boules are made with bread 'improver', so tastes like supermarket bread. Baguette is rock hard. This is not a bakery, but a bread shop...