GastroRanking-logo
whatsappWhatsapp
phoneBeldesktopWeb
menuMenu
bookingBoek
4,8

Gebaseerd op 135 reviews gevonden in 2 websites

site_photo4

Nº 3 op 46 op Gilze en Rijen

Nº 1 van 10 Restaurant op Gilze en Rijen

Score

comment_iconMeningen

Sjef’s Table is al jaren een van onze favoriete restaurants. Zowel omdat er met groot respect voor de gebruikte ingrediënten wordt gekookt, maar ook vanwege de uitstekende gastheer Jack & gastvrouw Mary. Waar Jack voorheen zelf in de keuken stond, hebben ze inmiddels al enige tijd Bas Vermeeren aangetrokken als “Sjef” waarmee ze de volgende stap omhoog hebben gezet, zonder daarbij het “huiskamer gevoel” kwijt te raken. Want dat is het: Bij Sjef’s Table binnen stappen is gewoon thuis komen. En dat is een fijn gevoel. We beginnen met een heerlijk champagne Taittinger waarvan Sjef al enige jaren groot fan is en daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Hier krijgen we als amuse een zoetzure gember tomaat met komkommer en calamansie granite en schuim van rode tomaat bij geserveerd en de smaakpapillen staan gelijk op scherp: Fris, zuur, zoet en lekker genoeg om op het einde nog snel even het schaaltje aan de mond te zetten om de laatste druppels binnen te krijgen. Qua menu gaan we voor de volledige 7 gangen: 8 soorten tomaat van de boer met kruiden crouton en korenaarasperges: Ik kijk eerst even bang naar links, daar mijn vrouw op zijn zachts gezegd geen fan is van rauwe tomaat. Maar, dat blijkt gelukkig goed te komen. Een heerlijk fris begin van het menu. Een van de tomaatsoorten is in een soort van ijs verwerkt welke de frisheid van het gerecht nog meer benadrukt. Een perfect voorbeeld van een verrassend vegetarisch gerecht. Runder tartaar met peperlampong uitjes, zwarte peperkoek, merg met truffel, potatobun brioch en Royal Belgian Caviar osietra. Wauw… Als eerste de presentatie: Het gerecht ziet er schitterend uit. De kaviaar is overigens een supplement, maar een waardevolle toevoeging aan dit gerecht. In de potatobun zit aardappel verwerkt en waar je zou verwachten dit een “zwaar” broodje op zou leveren is het tegenovergestelde waar: Heel licht en luchtig. Hier smeerden we de merg met truffel op en dan een hapje van de tartaar en kaviaar er bij. Heerlijk zilte popjes van de kaviaar, een zuurtje van de uitjes. Geweldig, echt een top-gerecht! Brandade met wilde zeebaars, molugaharing eitjes , gerookte melk schuim en zeekraal. Het schuim steekt mooi af tegen het donkere bord. De viskuit geeft een mooie luxe uitstraling. De melkschuim is lekker hartig geworden door het roken. De brandade kan je wellicht nog het beste zien als een soort “vis stampot” en is meer dan prima te pruimen! Saffraan risotto, schuim van witte wijn en softshell krab. Safraan risotto: Prima, schuim van witte wijn? Ook lekker… Tempura softshell crab! We want more! Doe mij hier een grote bucket van en ik ben gelukkig. Heerlijk! Kalfsucade en kalfslende met gepofte zoete ui en pipalipeper knoflook crème en kalfsjus. Hier hebben wij als supplement de eendenlever bij genomen. Wederom een plaatje, maar wat een gerecht! De kalfsucade valt uit elkaar op de tong, net als de eendenlever welke krokant is van buiten en heerlijk romig van binnen. De knoflook crème is zowel zacht als intens en de gepofte zoete ui is heerlijk fris zoet. Hierna volgt een kaasplankje van het Kaas atelier en deze is zoals altijd prima in balans. Van de offcuts wordt nog een cheesecake gemaakt (de hele zaak ruikt naar gesmolten kaas). Top! En omdat het kan, hebben we een vintage port 1997 van Burmester laten aanrukken: Wel iets prijziger, maar af en toe moet je gewoon eens gek doen. Aanrader! Als dessert kregen we Parfait van wilde aardbeitjes. Sorbet van aardbei en witte chocolade popping choco munt. Klassieke smaken met een reden: Het werkt. Misschien niet spannend, maar wel ontzettend lekker. Daar we hadden aangegeven wel van ratafia te houden, kregen van de gastheer te horen dat ze hier “rooftafia” hebben. Een speciale bereiding van ratafia: De details heb ik niet onthouden, maar de presentatie was geweldig en het glas paste perfect bij het dessert. Natuurlijk hebben we afgesloten met een koffie en friandises waar ook niets op aan te merken was. Inmiddels komen we een kleine 5 jaar bij Sjef’s table over de vloer en elke keer klimmen ze weer een tree hoger op de culinaire ladder. Jack en Mary zijn helemaal in hun element als gastheer/gastvrouw waarbij hun liefde voor het vak er van afspat. Jack is naast het gastheerschap ook helemaal op zijn plek als sommelier waarbij hij ook graag adviseert buiten de kaart. En Bas als “Sjef” is ook een echte aanwinst en weet leuke verrassende gerechten op tafel te zetten waarbij niet voorbij wordt gegaan aan de essentie van hoofdingrediënten in het gerecht. Hoewel het pand van buiten op zo’n beetje het meest troosteloze winkelstripje van Brabant zit, vindt men binnen het meest warme plekje van Brabant. Laat je dus niet afschrikken door de omgeving en stap eens binnen bij Sjef. Je krijgt geen spijt.

site_logo

Arnaud de Klerk . 2025-06-01

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

Koken kunnen ze hier. Dat is buiten kijf. Mooie creatieve gerechtjes. Echter, wij hebben het als n proeverijtje ervaren. Wat je op je bord krijgt is echt weinig. Je moet n 6 of 7 gangen menu nemen om n beetje voldaan weg te gaan. Ook de hoeveelheid wijn die geschonken wordt is bizar weinig. Na drie glazen kun je met een gerust hart achter het stuur kruipen. Je blijft onder het toegestane alcoholpromillage. Kortom, even van alles wat meer en het is perfect.

site_logo

Anna S . 2025-03-16

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

What an experience! Invited by friends and what a lovely evening we had. Delicious food and enjoyed the hospitality and service. The wine pairing was also a great addition to the menu. The chef knew how to perfectly adapt my wishes, which I indicated upon arrival (no fish, crustaceans, shellfish or offal) for me. We enjoyed the flavor explosions and cozy atmosphere! Cheers!

site_logo

Jorrit van der Woerdt . 2025-01-27

MEER OPMERKINGEN IN Google

Behind an exterior of the building that does not suggest a very good restaurant, Jack and Mary have managed to create a very nice atmosphere here, with excellent, very tasty dishes (beautifully presented). The service is good, casual and pleasant. Highly recommended!!

site_logo

Joost de M. . 2025-01-14

MEER OPMERKINGEN IN Google

Gem of Rijen A big ten for “the boss” and his team

site_logo

linda hamers . 2025-01-11

MEER OPMERKINGEN IN Google

A 10 with a star! Enjoyed the cozy atmosphere, perfect service and especially the luxurious 5-course Christmas menu. Fantastic!

site_logo

Sabine Slob . 2024-12-22

MEER OPMERKINGEN IN Google

Delicious food. Nice wines with every course.

site_logo

Hans Koevoet . 2024-12-06

MEER OPMERKINGEN IN Google

Elke keer als we bij Sjef’s table aanschuiven denk ik weer: Het is eigenlijk al weer veel te lang geleden dat we hier geweest zijn. De laatste keer was vorig jaar bij het 11-gangen herfst menu… Sinds vorig jaar is inrichting flink veranderd en een stuk sfeervoller geworden. De uitstraling past nu nog meer bij het eten. Vorig jaar was Bas Vermeeren net begonnen als nieuwe “Sjef” zodat Jack zich meer kan focussen op het gastheerschap en de bijbehorende wijnen. Een uitstekende keuze denk ik: Jack & Mary zorgen er voor dat je als gast je perfect thuis voelt in het restaurant. Als aperitief beginnen we natuurlijk met de standaard huischampagne: Taittinger… hierbij krijgen we als amuse een tempura van bloedworst met sriracha om de smaakpapillen even wakker te schudden wat dan ook prima lukt. Vervolgens gaan we aan het 11-gangen menu en krijgen de volgende gerechten gepresenteerd: Wilde zeebaars, aangemaakt als een ceviche, tempura van een softshell krab & tapioca met groene curry. De wilde zeebaars is lekker fris en ziltig welke mooi samensmelt met de zoete krab welke door de tempura een goede crunch heeft. De groene curry geeft het gericht een fijne pittige toets. Vegetarische tartalette met diverse herfstgroente (pompen, schorseneren, wortel, pastinaak met een crème van gezouten citroen & een gel van groentebouillon. De tartalette is lekker crunchy en de diverse groente geven een lekkere zoetige/aardse smaak aan het gerecht. De gel van groentebouillon & de gezouten citroen gedragen zich als kleine smaakbommetjes in het gerecht. De gefrituurde schorseneer geeft nog een extra crunch aan het geheel. Huisgemaakte hertenham met daar in een rundertartaar geserveerd met zuurdesemtoast. De tartaar is nauwelijks aangemaakt waardoor je de pure smaak van het vlees proeft. Misschien even wennen, maar wel verfrissend. Terrine van wilde Nederlandse fazant met daarop een zacht gegaarde gekonfijte zuurkool, eigen gemaakte zilveruitjes, zout van zilte groente (zeekraal, lamsoor, etc..) en selderijblad en een sauce Gibriche. De terrine smaakt prima, maar die zacht gegaarde gekonfijte zuurkool in combinatie met de zilveruitjes verdienen een eigen gerecht op zich. Wat is dat een heerlijke combinatie van zoet/zuur! De sauce Gibriche neigt een beetje naar een goede eiersalade en combineert er prima bij. Gebakken Noordzee scholfilet met een crème van pastinaak, beurre noisette, hazelnoot en Rijense cepes (eekhoorntjesbrood). De zalige geur van de buerre noisette komt je al gelijk tegemoet en stelt niet teleur. Wauw… de vis is prima in orde en valt bijna uit elkaar als je hem aanraakt. Hij combineert uitstekend met de aardse & nootachtige tonen van de pastinaak, hazelnoot en eekhoorntjesbrood. Marbré van gekonfijte boerderij eend, eendenlever en Iberico ham. Hierbij schaafsel van ontbijtkoek, moerbei bes en een crème van mandarijn. De licht bittere smaak van de eendenlever doet uitstekend zijn werk met de hartige ham en bijna zoete eens. De mandarijn en de moerbei bes zorgen voor de frisheid die het gerecht nodig heeft. Fijn spel van smaken & texturen. Van mijn vrouw moet ik ook even de wijn benoemen die hierbij werd geserveerd (Deze zat overigens ook bij de Noords scholfilet): Panamera Chardonnay  Aanrader… vrouwlief wil dat er een doosje van komt ;-) Bouillon van wilde bospaddenstoelen met truffel en een bitterbal van knolselderij, paddenstoelen en tierenteyn mosterd. De bouillon was prima, maar voor mij was met name de bitterbal echt geweldig. Hier zou ik wel een doosje van willen bestellen. Uiteindelijk zal ik flink in dubio: Het was er natuurlijk maar één. Hij was los lekker, maar ook samen met de scherpe mosterd was hij ook geweldig! Dus maar een beetje halfom gedaan. Maar wauw, een kleine smaakexplosie… Herten sucade (zacht gegaard, krokant gebakken), hertenfilet, schorseneer, wortel, compote van sjalot en een Rijense aardappel die dezelfde behandeling als de sucade heeft gekregen: zacht gegaard en daarna krokant gebakken… Dit is nu echt herfst op een bord. Natuurlijk hadden de vorige gangen ook allemaal herfst als thema, maar deze sucade… licht krokant van buiten, maar zo zacht, smeuïg van binnen. Doe mij hier een bord van en ik ben een gelukkig mens. Cheeseburger, ofwel een brioche met daar op een kaas uit de Ardennen gerijpt op sparrenhout met truffel en warme honing. Het gerecht had misschien beter een “tosti” kunnen heten, maar verder gewoonweg zalig. De hartige kaas met de zoete honing is al een perfecte combinatie. De truffel maakt het af. Cremeux van aardpeer, sorbet van peer, crumble van speculaas en koffie, krokant gebakken schil van de aardpeer. Dit wat minder zoete dessert was voor mij (en mijn tafelgenoten) in eerste instantie even wennen. De cremeux van aardpeer moet je eigenlijk echt eten samen met de sorbet van peer. In zijn eentje bleef de cremeux niet overeind. De sorbert was heerlijk fris en licht zoet. De gebakken schil van de aardpeer een lekkere vondst: Een flink crunch en een super diepe aardse smaak. Rouleaux gevuld met tutti frutti met daarop wat abrikoos gemarineerd in Masskara (Filipijnse rum) met Filipijnse peper, merengue, vanille & gedroogde munt. De muntgeur komt je direct tegemoet, maar in het dessert valt deze mooi weg in het zoete & frisse van de overige componenten op het bord. Een fijne afsluiten van de voorgaande gangen. Inmiddels zijn we een kleine 4 uur verder en komt er nog koffie met wat lekkere huisgemaakte friandises op tafel. We hebben met zijn 4-en weer een heerlijk avond achter de rug. Waar sommige restaurants in dit segment nogal eens de neiging hebben om dingen onnodig gecompliceerd te maken, krijgen bij “Sjef ”de hoofdingrediënten ook de hoofdrol. Ze zijn lekker puur aanwezig, wel met ondersteunende aanvullingen, maar niet met afleiding. Je vindt dus wat meer pure smaken op je bord. Voeg daar de bevlogen bediening van Jack & Mary aan toe en je begrijpt waarom dit restaurant zo goed scoort bij de diverse review sites. Dit is en blijft een vast adres voor ons.

site_logo

Arnaud de Klerk . 2024-11-01

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

We recently had dinner at Sjef's Table in Rijen and what a great experience that was! From the moment we walked in, we immediately felt welcome by the warm and welcoming atmosphere. The interior is stylish and cozy, which perfectly contributes to the experience. The food was truly fantastic. Each course was a true taste sensation, beautifully presented and prepared with so much care and attention. The chef's creativity is clearly reflected in the dishes, which focus on fresh ingredients and unique flavor combinations. The surprise menu is especially recommended, where you will always be surprised by refined and innovative dishes. The service also deserves praise: professional, friendly and with a lot of knowledge about the dishes and matching wines and beers. In short, a great evening on all fronts! We will definitely come back and recommend Sjef's Table to anyone who enjoys delicious food and excellent service. Highly recommended!

site_logo

Loes Verdijk . 2024-10-19

MEER OPMERKINGEN IN Google

Een subliem restaurant op een onoogelijke plek in Rijen. Aan de buitenkant ziet het er niet uit en dan kom je binnen. Er wordt hier met kennis en kunde van eten aan wijn iets tongstrelend neergezet. Niet verder vertellen want ik kom hier graag en ik wil wel plek hebben😄.

site_logo

alwijntencate . 2024-10-02

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

It was great! We enjoyed a 5-course dinner with, among other things, deliciously prepared monkfish, langoustine, scallop and oyster. Jack tells you all about the (more than 60 different white) wines from all over the world and Mary effortlessly ensures that you lack nothing.

site_logo

Eva Mulder . 2024-07-21

MEER OPMERKINGEN IN Google

Op een verjaardag van een gezamelijke vriend gehad over een restaurant in Rijen. Zij waren erg tevreden dus wij ook een reservering gemaakt. Gisteren was het dan zover. 5x viseters en 1x geen vis. Bij binnenkomst netjes en hartelijk ontvangen. Gezellige tafel voor 6 personen welke netjes ingedekt was. Kleine ruimte met open keuken. Dan volgt de vraag hoeveel gangen er gebracht kunnen worden. Wij kwamen uit op 6 gangen. Een aantal nam het wijn arrangement erbij maar dat is niet aan mij besteed. Alles was lekker, mooi opgemaakt en voldoende. Zeker met 6 gangen. De chefkok zag er zeer ontspannen uit en bracht perfecte creaties op tafel Gastheer en gastvrouw waren attent en zeker niet stijfjes. Hele leuke avond gehad. Hier moet je niet heen gaan voor een snelle hap en voor weinig geld. Daar zijn de buren beter in......

site_logo

edgard . 2024-07-12

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

A real evening complete at Sjef's Table, in a relaxed atmosphere we had a delicious meal with matching wines and a beer You have to experience this, highly recommended

site_logo

Piet Reinieren . 2024-07-09

MEER OPMERKINGEN IN Google

We had a wonderful and culinary evening, where we received a friendly welcome and were pampered throughout the evening with delicious wines and beautiful dishes. Definitely recommended for those who want a nice evening out in Rijen!

site_logo

Danique . 2024-05-10

MEER OPMERKINGEN IN Google

Een intiem restaurant, kleinschalig met een persoonlijke touch. Het eten, en de wijn is een totale beleving van de passie, van de mensen die daar hun bijdrage aan leveren . Wij hebben enorm genoten, vanaf dat we binnen kwamen, tot we weg gingen. Alles klopt tot in detail. Echt top! Komen zeker terug 😁

site_logo

Anita C . 2024-05-08

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

Very tasty food. We chose the 5 course surprise menu. Great experience. We will definitely come back here more often.

site_logo

Niels Gastel . 2024-05-05

MEER OPMERKINGEN IN Google

I really loved Sjef's Table. First in all, the staff and their service was so pleasant. We asked for 5 surprise dishes, each one well balanced giving to our mouths the experiece to enjoy every bite. About the drinks Jack recommended us great drinks that combine so good with each dish. My favorite feature of Sjef's Table is many of the ingredients come from Netherlands every one mixed delightfuly. At the end but not less important is I'm so happy to find a great quality restaurant at a small village as Rijen is.

site_logo

Itzel Alejandra Salcedo Dominguez . 2024-05-05

MEER OPMERKINGEN IN Google

We went for lunch and took a 4 course surprise menu. We were the only ones in the business. It really felt like a private lunch. We started with champagne and an appetizer. After this, a very tasty sourdough roll with homemade butter. The food was very tasty. Everything was explained well. There was plenty of time here this day. We took the Chardonnay house wine. Finished with a delicious cheese board.

site_logo

Petra . 2024-03-23

MEER OPMERKINGEN IN Google

This is just really okay. A lunch dinner for 12 people especially for us. Everything from A to Z 5 stars. Recommended!

site_logo

The Koen . 2024-01-27

MEER OPMERKINGEN IN Google

Prima gegeten. Maar een onaangename verrassing bij de rekening. Zo worden bijv. 2 bakjes koffie in rekening gebracht als café complet. Kijk uit wat je te drinken besteld.

site_logo

Ingrid . 2023-12-22

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

Geweldige culinaire ervaring. Super lekker gegeten en gedronken in een onbevangen sfeer. Fantastische gastvrije bediening en service. Zeker voor herhaling vatbaar.

site_logo

eef . 2023-12-15

MEER OPMERKINGEN IN TripAdvisor

After reading the rave reviews, we decided to eat here. Unfortunately it disappointed us a bit. The food is fine, but in our opinion not special or surprising. Something I expected in this price range. However, I found the way in which dietary requirements were handled really disturbing. We had stated our dietary requirements when booking. We both don't eat organ meat (on principle). However, the main course had it on it and we were told to take it off if we didn't want to eat it. An unacceptable miss for a restaurant in this class. Things sometimes go wrong with dietary requirements and I fully understand that, but it would have been great if they had removed the plate and provided us with a new/adapted dish. That is certainly what we have come to expect from a restaurant in this class. In short, a great restaurant, but really (much) too pricey for the quality of the food.

site_logo

Danielle Blox . 2023-12-03

MEER OPMERKINGEN IN Google

We had a very pleasant evening with good, beautiful dishes.

site_logo

J Rustenburg . 2023-11-24

MEER OPMERKINGEN IN Google

Delicious food, drinks and enjoyment. Great service and preferences were taken into account. Easy to reach by train!

site_logo

Frank Schellenberg [Private] . 2023-11-19

MEER OPMERKINGEN IN Google

Delicious food in a welcoming atmosphere.

site_logo

Gea Stapelvoort . 2023-10-23

MEER OPMERKINGEN IN Google

We ate a delicious 4-course surprise menu including table water, 2 glasses of wine, aperitif and coffee/tea with friandises. All dishes were top notch; from amuse to dessert/cheese board. The wines also match the dishes. Friendly service with a passion for their profession. The chef will also come and chat with you about the dishes in between. It is very nice that it is a small restaurant, enough space between the tables, so you have enough privacy and it is not noisy. Highly recommended to eat here! You can park in front of the door.

site_logo

Kristel Janssen . 2023-10-20

MEER OPMERKINGEN IN Google

Had a nice evening. Cozy living room / casual atmosphere. It was perfect from start to finish! We had a 6 course menu with amuses. All dishes were delicious. To be repeated.

site_logo

J Kooke . 2023-10-20

MEER OPMERKINGEN IN Google

Great food prepared with attention and care! Highly recommended for fine dining! Good service and also very nice alternatives to non-alcoholic drinks.

site_logo

Gertjan van der Linden . 2023-10-18

MEER OPMERKINGEN IN Google

A hidden culinary gem. A restaurant that will surprise you in every respect. The ambiance, staff and dishes deserve a 5 STAR rating. The saying "small but nice" fits extremely well with this restaurant... In my experience, this restaurant does everything facets that are not inferior to a star restaurant. In short, highly recommended for anyone who appreciates good dishes that are made and presented with passion.

site_logo

Stephan van de Louw . 2023-09-12

MEER OPMERKINGEN IN Google

Eating out as a gift. It doesn't look too bad from the outside/street, but the food was very tasty. The quality of the dishes and the enthusiastic employees are really TOP. Highly recommended.

site_logo

Willemien Potkamp . 2023-08-21

MEER OPMERKINGEN IN Google

When you enter the street you have to look for it, it is not noticeable as a restaurant. But as soon as the door opens you will be greeted by a cozy, somewhat living room atmosphere. The reception is very friendly and you immediately feel welcome. We had a 6 course package with wine pairing. Finally ordered a supplement of cheese board with port... We had communicated some dietary requirements in advance and these were taken into account perfectly. Started with a delicious bubble... and then the experience began... each course started with the wine with a nice explanation of the grape variety, place or winegrower and sometimes even a bit of history, then the same with the dish. And all that in a passionate way. You can simply hear and taste everyone's love for the profession! Every course was truly a feast for the eyes and tasted amazing! Finally a cappuccino with Grand Marnier to end the great evening. Thank you Sjefs Table for this special experience, we enjoyed it immensely!!!

site_logo

Gewoon ik! . 2023-08-16

MEER OPMERKINGEN IN Google

Wederom enorm verrassend en lekker gegeten in een topsfeer!

site_logo

Nicole Bouwmeester . 2023-08-15

MEER OPMERKINGEN IN Google

Zo als altijd erg lekker. Echt een aanrader voor iedereen. Het eten is van de beste kwaliteit. Hier geven ze echt aandacht aan het eten maar ook aan de gasten!!

site_logo

Linda Van Wanrooij-Roelofsma . 2023-07-25

MEER OPMERKINGEN IN Google

Een klein toprestaurant op een plek waar je dat helemaal niet verwacht. Je krijgt er super lekkere kleine inventieve combinaties op je bord. En de bediening kan je er van alles bij vertellen. We komen graag terug!

site_logo

Rob van Mierlo . 2023-07-13

MEER OPMERKINGEN IN Google

Dit restaurant is fantastisch. Goede sfeer, heerlijk eten, gezellige en goede service. Wij komen zeker terug

site_logo

Joost Braun . 2023-06-23

MEER OPMERKINGEN IN Google

Voor de 2e keer erg lekker gegeten. Jack en zijn team maken een beleving van de avond. Het menu is anders dsn anders en heerlijk, de bijpassende wijnen met daarbij het bijpassende verhaal, maken het af. Ik zou zeggen, ga het zelf meemaken!!

site_logo

Ellen Van Den Brand . 2023-06-14

MEER OPMERKINGEN IN Google

Fijn restaurant met uitermate goed eten dat met veel passie wordt bereid en uitgeserveerd. Kleinschalig (gok max 30 plekken) en ingeklemd tussen de Chinees en de friettent. Eten is prijzig, maar prijs/kwaliteit is prima in orde. Ga ervan uit dat als je hier eet je 80-100 euro pp kwijt bent. Als je zoveel geld uitgeeft dan moet het hele plaatje kloppen. Daar wringt dus ook de schoen. Qua eten en service is alles top, maar de uitstraling van de zaak is dat dus niet. Bleef 3 uur om me heen kijken en me afvragen waarom ik toch iedere keer het gevoel had dat ik in de wachtruimte van de dokter zat. Ja, de open keuken maakt wat goed, maar niet alles. Dat gezegd hebbende krijgen ze nog steeds 5 sterren. Dit heeft vooral te maken met de individuele aandacht die de eigenaren de mensen geven en de passie waarmee ze praten over hun eten, wijnen en de zaak. Iets dat je helaas te weinig ziet tegenwoordig.

site_logo

Jeroen Smeulders . 2023-05-20

MEER OPMERKINGEN IN Google

Top restaurant met super gastvrijheid en zalig eten. Bijpassende wijnen en de kennis over wijn en spijs zijn top.

site_logo

Rene Vermeulen . 2023-04-16

MEER OPMERKINGEN IN Google

Alles, maar dan ook alles was goed. Complimenten!

site_logo

Liesbeth Koenen-Rakhorst . 2023-03-06

MEER OPMERKINGEN IN Google

Meerdere keren geweest, altijd verrast met heerlijk eten en drinken. Dieet wensen zijn nooit een probleem, mits op tijd aangeven!

site_logo

Roel Harmsen . 2023-02-15

MEER OPMERKINGEN IN Google

Verborgen parel. Kleinschalig, goed eten, gepassioneerd personeel, mooie inrichting met zicht op de keuken. Wij aten een heerlijk 5 gangen diner van de chef met bijpassend wijnarrangement. met een amuse en een kaasplankje. De bordjes worden mooi opgemaakt. Het gerecht en de wijn (incl historie) worden goed toegelicht. Wij waren hier al vaker geweest maar gaan binnenkort zeker terug. Aanrader voor een bijzonder avondje uit. Van buitenaf zou je niet verwachten dat dit een restaurant is, zo op een locatie tussen de winkels. Maar binnen stap je een heel andere wereld in.

site_logo

S. Havermans - G . 2023-01-13

MEER OPMERKINGEN IN Google

Lokale parel voor Rijen 👌 Lekker gegeten, enthousiaste uitleg van de Sjef en vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Genoten en we komen zeker (weer) eens terug. ☺️

site_logo

Joost Wijnings . 2023-01-07

MEER OPMERKINGEN IN Google

Wat een heerlijk 4 gangen menu wordt hier geserveerd. Elke gang is een pareltje om te zien en nog meer om te eten. Zeer gastvrij en zeker voor herhaling vatbaar

site_logo

Yvette Cammaert . 2022-12-07

MEER OPMERKINGEN IN Google

Het eten was perfect zo ook de service,je zit alleen iets te dicht op andere tafels

site_logo

Edwin De Lange . 2022-11-27

MEER OPMERKINGEN IN Google

Prijs kwaliteit niet in orde, laat staan over de flexibiliteit van de Chef om iets te wijzigen in het menu.

site_logo

Stefan Hoever . 2022-11-13

MEER OPMERKINGEN IN Google

Eten echt goed. Verassings menu gehad. 1 gerechtje wat niet helemaal mijn smaak was maar dat kan altijd. Service netjes goed Sfeer gezellig, ontspannen

site_logo

Bianca Oerlemans . 2022-11-12

MEER OPMERKINGEN IN Google

Zo bijzonder dat ze van een oud stoffig winkelpand zo'n sfeervol restaurant hebben kunnen maken. Je voelt je er gelijk thuis nog voor je wat gehad heb, we werden hartelijk ontvangen door Jack en Mary. Het eten is geweldig, leuke nieuwe smaken super bereid. Top wijnen en weten er ook nog veel over te vertellen. Prijs, kwaliteit is helemaal top, en zeker niet te duur voor wat je krijgt. Wij waren aangenaam verrast, oke niet echt want de recensies spreken voor zich, ons gaan ze hier zeker vaker terug zien. Wat fijn dat we jullie gevonden hebben

site_logo

Iris De Jong . 2022-09-26

MEER OPMERKINGEN IN Google

Heerlijk gegeten, Entourage buiten is niet in verhouding met binnen maar de kwaliteit van de gerechten en de enthousiaste “sjef” Jack vergoed alles. Echt een aanrader met klassieke gerechten in nieuwe jasje. Voor ons TOP

site_logo

Geert van kempen . 2022-09-15

MEER OPMERKINGEN IN Google

Wat een heerlijke avond, wat een culinaire verrassingen met passie klaar gemaakt en enthousiast uit geserveerd, met perfect bij passende wijnen! Dank je wel team voor een zeer geslaagde avond.

site_logo

Maurice Rietveld . 2022-06-18

MEER OPMERKINGEN IN Google

Voor het eerst in 66 jaar in Rijen geweldig gegeten. Mooi klein restaurant op een onmogelijke plek. Met een compacte kaart met alleen maar mooie gerechtjes. Opvallend betaalbaar gegeven de kwaliteit. Mooie wijnkaart en erg leuke mensen. Kortom: een trouvaiile waarvan Michelin zou zeggen ‘de omweg waard’. We komen zeker terug. Aanrader van de eerste categorie,

site_logo

Adriaan . 2022-05-26

MEER OPMERKINGEN IN Google

Perfect gegeten, zeer verrassende gerechten, prachtige mensen die veel passie hebben voor het werk en tijd hebben voor de gasten. Komen hier zeer zeker terug. Een aanrader.

site_logo

Johan Weijermans . 2022-04-16

MEER OPMERKINGEN IN Google

Geweldig restaurantje, schitterend onooglijk gelegen, hou dat maar even vol, zo'n pareltje wil je eigenlijk hebberig even voor jezelf houden. En dan kom je binnen en dan word je aangenaam verrast door een heerlijk rustige omgeving, prachtig liefdevol opgemaakte borden, fantastisch goede huiswijn, waarbij je je kunt afvragen hoe goed de wijnarrangementen moeten zijn, en gewoon verrukkelijk goed eten. Niet te veel, gewoon precies goed. Kozen met drie personen voor een 4 gangen chef's menu. Reservering vooraf aangeraden, ga hier nu niet heen met de gedachte, 'even wat eten', plan van te voren. Dan is er alle tijd voor jou en je gezelschap. Zeer te waarderen, ook zakelijk, dat je vooraf nog wordt teruggebeld om te vragen wat de wensen zijn, zodat daar rekening mee wordt gehouden. Reserveren bij dit restaurant zou ik echt aanraden, óók om te voorkomen dat hun succes hen te vlug voorbij zou gaan lopen. Ik gun deze mensen de tijd om hun formule rustig uit te bouwen. Denk dat Monarh en Kok Verhoeven in Tilburg er een stille disruptive bij krijgen. Sssst, tegen niemand zeggen.

site_logo

Joyce vE . 2022-04-07

MEER OPMERKINGEN IN Google

Soortgelijke restaurants in Gilze en Rijen

restaurant_img
4,4

323 meningen

location-iconHeuvel 1
Restaurant
outdoor_seating_81846takeaway_81846delivery_81846

The food was tasty, the service was also very good and friendly, even though it took quite a while for the food to arrive. The only problem was that the extractor hood was broken that day, so at one point the entire restaurant was blue, and my clothes smelled really bad after I left the restaurant. (Hence the 2 stars for atmosphere) For the rest it was very good, it is a small restaurant but it is very nicely decorated. It is highly recommended (if the extractor hood is fixed ;). )

restaurant_img
4,4

267 meningen

location-iconSteenakkerplein 2
Restaurant
outdoor_seating_81839takeaway_81839delivery_81839

Lunch Unlimited taken with his 4th birthday Very surprising dishes Good in taste. Nice atmosphere and nice staff Too bad the vegetarian dishes are not checked

restaurant_img
4,3

747 meningen

location-iconBisschop de Vetplein 9
Restaurant
outdoor_seating_81840takeaway_81840delivery_81840

Salade Burrata zag er erg mooi uit, maar het broodje was veel te hard/oud. Pokebowl zag er prachtig uit en was heerlijk. Vriendelijke bediening.

restaurant_img
4,2

293 meningen

location-iconHoofdstraat 19
Restaurant
outdoor_seating_80347takeaway_80347delivery_80347

A great variety of dishes and fantastic service!

restaurant_img
4,2

269 meningen

location-iconNieuwstraat 126
Restaurant
outdoor_seating_81837takeaway_81837delivery_81837

Good food at a reasonable price. Very friendly staff